Склад:тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода підготовлена, олія соняшникова, сіль) свинина, сало свинне, цибуля ріпчата, сіль, перець чорний мелений. Спосіб приготування: : заморожені пельмені опустити в киплячу підсолену воду з розрахунку 2,5 л води на 0,5 кг заморожених пельменів. Помішуючи, довести до кипіння та варити 5-7 хв. Готові пельмені вийняти з води та приправити за смаком. Увага: не дозволено повторно заморожувати.
Click to order
Total:
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.