Склад: куряче філе, масло вершкове, сир Гауда, сало свинне, петрушка, яйце куряче, сіль, перець чорний мелений, сухарі панірувальні.Термін придатності та умови зберігання: при температурі не вище -18°C - 90 діб, при температурі не вище -10°C - 5 діб, при температурі не вище -5°C - 1 доба. Спосіб приготування: заморожені котлети смажити на розігрітій пательні за бажанням додати рослинну олію або вершкове масло.Накрити кришкою та смажити по 7-10хв. з кожної сторони,на невеликому вогні.За бажанням можно попередньо розморозити, тоді час приготування зменшиться. Можна приготувати в духовій шафі: покласти котлети у форму для запікання, додати вершове масло, накрити фольгою, та запікати 30 хвилин. Не дозволено повторно заморожувати.
Наші фірмові соуси
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.