Склад: перець папріка с/м, свинина, яловичина, сало свинне, цибуля ріпчаста, морква, крупа рисова, яйце куряче, соняшникова олія, сіль, перець чорний мелений. Термін придатності та умови зберігання: при температурі не вище -18°C - 90 діб, при температурі не вище -10°C - 5 діб, при температурі не вище -5°C - 1 доба. Спосіб приготування: в кастрюлю покласти заморожені вироби (за бажанням попередньо підсмажити), залити невеликою кількістю води. Тушкувати 10-15хв., додати соус та тушкувати ще 10 хв. Подавати зі сметаною або майонезом. Не дозволено повторно заморожувати.
Наші фірмові соуси
Click to order
Total:
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.