Склад: сир кисломолочний, яйця курячі, цукор, крупа манна, борошно пшеничне вищого гатунку, ванільний цукор.Термін придатності та умови зберігання: при температурі не вище -18°C - 90 діб, при температурі не вище -10°C - 5 діб, при температурі не вище -5°C - 1 доба. Спосіб приготування: заморожені сирники смажити на розігрітій пательні за бажанням додати рослинну олію або вершкове масло. Накрити кришкою та смажити по 7-10хв. з кожної сторони, на невеликому вогні. Смакує зі сметаною або ягідно-фруктовим джемом. Не дозволено повторно заморожувати.
Наші фірмові соуси
Click to order
Total:
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.