Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, молоко, вода підготовлена, яйця курячі, олія соняшникова, цукор, сіль) вишня с/м, цукор. Термін придатності та умови зберігання: при температурі не вище -18°C - 90 діб, при температурі не вище -10°C - 5 діб, при температурі не вище -5°C - 1 доба. Спосіб приготування: заморожені вареники опустити в киплячу підсолену воду з розрахунку 2,5 л води на 0,5 кг заморожених виробів. Помішуючи, довести до кипіння та варити 5-7 хв. Готові вареники вийняти з води та приправити за смаком. Не дозволено повторно заморожувати.
Наші фірмові соуси
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.