Склад: куряче філе, масло вершкове, сир Гауда, сало свинне, петрушка, яйце куряче, сіль, перець чорний мелений, сухарі панірувальні.Термін придатності та умови зберігання: при температурі не вище -18°C - 90 діб, при температурі не вище -10°C - 5 діб, при температурі не вище -5°C - 1 доба. Спосіб приготування: заморожені котлети смажити на розігрітій пательні за бажанням додати рослинну олію або вершкове масло.Накрити кришкою та смажити по 7-10хв. з кожної сторони,на невеликому вогні.За бажанням можно попередньо розморозити, тоді час приготування зменшиться. Можна приготувати в духовій шафі: покласти котлети у форму для запікання, додати вершове масло, накрити фольгою, та запікати 30 хвилин. Не дозволено повторно заморожувати.
Наші фірмові соуси
Click to order
Total:
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.