Млинці з м'ясом

80.00
грн.
Склад: млинці (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода підготовлена, олія соняшникова, цукор, сіль) свинина, яловичина, сало свинне, цибуля ріпчата, сіль, перець чорний мелений.
Термін придатності та умови зберіганн:
при температурі не вище -18°C - 90 діб,
при температурі не вище -10°C - 5 діб,
при температурі не вище -5°C - 1 доба.
Спосіб приготування: заморожені бендерики смажити на розігрітій пательні, за бажанням додати рослинну олію або вершкове масло. Накрити кришкою та смажити по 7-10 хв. з кожної сторони, на невеликому вогні. Також можна перед смаженням вироби занурити в яєчний кляр. Якщо попередньо розморозити, час приготування зменшиться.
Не дозволено повторно заморожувати.

Наші фірмові соуси