Склад: млинці (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода підготовлена, олія соняшникова, цукор, сіль) свинина, яловичина, сало свинне, цибуля ріпчата, сіль, перець чорний мелений. Термін придатності та умови зберіганн: при температурі не вище -18°C - 90 діб, при температурі не вище -10°C - 5 діб, при температурі не вище -5°C - 1 доба. Спосіб приготування: заморожені бендерики смажити на розігрітій пательні, за бажанням додати рослинну олію або вершкове масло. Накрити кришкою та смажити по 7-10 хв. з кожної сторони, на невеликому вогні. Також можна перед смаженням вироби занурити в яєчний кляр. Якщо попередньо розморозити, час приготування зменшиться. Не дозволено повторно заморожувати.
Наші фірмові соуси
Click to order
Total:
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.