Склад: млинці (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода підготовлена, олія соняшникова, цукор, сіль) свинина, яловичина, сало свинне, цибуля ріпчата, сіль, перець чорний мелений. Термін придатності та умови зберіганн: при температурі не вище -18°C - 90 діб, при температурі не вище -10°C - 5 діб, при температурі не вище -5°C - 1 доба. Спосіб приготування: заморожені бендерики смажити на розігрітій пательні, за бажанням додати рослинну олію або вершкове масло. Накрити кришкою та смажити по 7-10 хв. з кожної сторони, на невеликому вогні. Також можна перед смаженням вироби занурити в яєчний кляр. Якщо попередньо розморозити, час приготування зменшиться. Не дозволено повторно заморожувати.
Наші фірмові соуси
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.