Склад: філе індички, сир адигейський, масло вершкове, цибуля ріпчаста, яйце куряче, сіль, перець чорний мелений.Термін придатності та умови зберігання: при температурі не вище -18°C - 90 діб, при температурі не вище - 10°C - 5 діб, при температурі не вище -5°C - 1 доба. Спосіб приготування: заморожені котлети смажити на розігрітій пательні за бажанням додати рослинну олію або вершкове масло. Накрити кришкою та смажити по 7-10хв. з кожної сторони, на невеликому вогні. За бажанням можна попередньо розморозити, тоді час приготування зменшиться. Не дозволено повторно заморожувати.
Наші фірмові соуси
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.