Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, молоко, вода підготовлена, яйця курячі, олія соняшникова, цукор, сіль) свинина, яловичина, цибуля ріпчаста, сіль, перець. Термін придатності та умови зберігання: при температурі не вище -18°C - 90 діб, при температурі не вище -10°C - 5 діб, при температурі не вище -5°C - 1 доба. Спосіб приготування: заморожені вареники опустити в киплячу підсолену воду з розрахунку 2,5 л води на 0,5 кг заморожених виробів. Помішуючи, довести до кипіння та варити 5-7 хв. Готові вареники вийняти з води та приправити за смаком. Не дозволено повторно заморожувати.
Наші фірмові соуси
Click to order
Total:
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.