Склад: свинина, сало свинне, батон, цибуля ріпчаста, яйце куряче, сіль, перець чорний мелений, сухарі панірувальні.Термін придатності та умови зберігання:при температурі не вище -18°C - 90 діб, при температурі не вище -10°C - 5 діб, при температурі не вище -5°C - 1 доба. Спосіб приготування: заморожені котлети смажити на розігрітій пательні за бажанням додати рослинну олію або вершкове масло. Накрити кришкою та смажити по 7-10 хв., з кожної сторони на невеликому вогні.За бажанням можна попередньо розморозити, тоді час приготування зменшиться. Не дозволено повторно заморожувати.
Наші фірмові соуси
Click to order
Total:
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.