Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода підготовлена, олія соняшникова,горілка,цукор, сіль) свинина, яловичина, сало свинне, цибуля ріпчаста, сіль, перець чорний мелений). Строк придатності: при температурі не вище -18°C - 90 діб, при температурі не вище -10°C - 5 діб, при температурі не вище -5°C - 1 доба. Спосіб приготування: заморожені чебуреки покласти на розігріту пательню додавши рослинну олію, та смажити по 5-7 хв. з кожної сторони, на невеликому вогні. Не дозволено повторно заморожувати.
Наші фірмові соуси
Click to order
Total:
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.