Склад: тісто (борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі, вода підготовлена, олія соняшникова,горілка,цукор, сіль) свинина, яловичина, сало свинне, цибуля ріпчаста, сіль, перець чорний мелений). Строк придатності: при температурі не вище -18°C - 90 діб, при температурі не вище -10°C - 5 діб, при температурі не вище -5°C - 1 доба. Спосіб приготування: заморожені чебуреки покласти на розігріту пательню додавши рослинну олію, та смажити по 5-7 хв. з кожної сторони, на невеликому вогні. Не дозволено повторно заморожувати.
Наші фірмові соуси
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.