Склад: яловичина, яловичий жир, сіль, перець чорний мелений.Термін придатності та умови зберігання:при температурі не вище -18°C - 90 діб, при температурі не вище -10°C - 5 діб, при температурі не вище -5°C - 1 доба. Рекомендації з приготування: заморожені котлети смажити на розігрітій пательні за бажанням додати рослинну олію або вершкове масло. Накрити кришкою та смажити по 5-7 хв. з кожної сторони на невеликому вогні. Також можна смажити на грилі, пательні-гриль, на решітці-гриль. Не дозволено повторно заморожувати.
Наші фірмові соуси
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.