Котлета рибна

125.00
грн.
Склад: філе риби хек , батон, цибуля ріпчаста, яйце куряче, вершкове масло, сіль, перець чорний мелений.Термін
придатності та умови зберігання: при температурі не вище -18°C - 90 діб, при температурі не вище -10°C - 5 діб, при
температурі не вище -5°C - 1 доба.
Спосіб приготування: заморожені котлети смажити на розігрітій пательні за бажанням
додати рослинну олію або вершкове масло. Накрити кришкою та смажити по 7-10 хв., з кожної сторони на невеликому
вогні.За бажанням можна попередньо розморозити, тоді час приготування зменшиться.
Не дозволено повторно заморожувати.
Наші фірмові соуси
Click to order
Total: 
при замовлені більше 600грн. доставка безкоштовна
Ваше Імя
Номер телефону
Як з Вами зв’язатися у разі винекнення запитань?
Payment method
Натиская на кнопку ви даєте згоду на обробку ваших персональних даних 
Фактична вага страв може відрізнятись від вказаної на сайті на 5%.